Ceremonie de avansare în grad la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța

Ceremonie de avansare în grad la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța

La sediul Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța a avut loc joi, 2 decembrie, o ceremonie în care au fost înaintați în gradul următor 24 de jandarmi, 2 ofițeri și 22 de subofițeri.

Astfel, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, pentru modul în care și-au executat atribuțiile funcționale, au primit gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, astfel: gradul de colonel, locotenent-colonel Anca Solomon, iar maior Violeta Stan, gradul de locotenent-colonel. Printre subofițerii înaintați în grad, menționăm pe plutonier adjutant Costel Gheorghiță, înaintat la gradul de plutonier adjutant șef, iar plutonier major Pompiliu Mistodie și sergent major Ana-Maria Anton, la gradul de plutonier adjutant, respectiv gradul de plutonier.

În încheierea ceremoniei, Inspectorul Șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, a felicitat cadrele înaintate în grad, urând întregului colectiv sănătate, putere de muncă și obținerea de bune rezultate, personale și profesionale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*