Centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional din Constanța își va înceta activitatea

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța anunță că Centrul de vaccinare din cadrul Pavilionului Expozițional își va înceta activitatea începând cu data de 14 mai.

Până vineri, 13 mai, vaccinarea și distribuirea tichetelor de masă pentru cei cu schema de vaccinare completă efectuată în ultimele șase luni se va desfășura după actualul program:

  • Luni, miercuri, vineri, sâmbătă, duminică: 09.00 – 13.00;
  • Marți, joi: 14.00 – 18.00.

Pentru doza a treia nu se eliberează tichete de masă!

Orice informație legată de activitatea de vaccinare la centrul de la Pavilionul Expozițional poate fi obținută la numărul de telefon 0712/012.321.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*