Centrul de adopții pentru căței „Norocel“, inaugurat de Primăria Constanța, o premieră în România și un model de bune practici

Centrul de adopții pentru căței „Norocel“, o premieră în România și un model de bune practici. FOTO: Primăria Constanța

Primăria Constanța a deschis marți, 16 mai, primul Centru de adopții pentru căței, continuând în acest fel demersurile pentru îmbunătățirea calității vieții și găsirea unor familii adoptive pentru aceste suflete.

„De astăzi, adopția unui cățel va fi mai ușoară. Am deschis porțile Centrului de adopții canine Norocel, un loc unic în Europa. Acesta va funcționa cu sprijinul partenerilor noștri Animal Society și Four Paws, cărora le mulțumim pe această cale. Amenajarea spațiului a fost posibilă și cu sprijinul elevilor și cadrelor didactice de la Colegiul Național de Arte <<Regina Maria>> din Constanța și al reprezentanților Uniunii Armenilor din România. Nu în ultimul rând, le mulțumim reprezentanților mass media care ne sprijină enorm mediatizând campania <<Adoptă un cățel!>>. Aici veți găsi, într-un spațiu prietenos, căței simpatici, jucăuși, frumoși, curioși și disponibili pentru adopție gratuită. Toți câinii pe care îi veți găsi aici sunt sănătoși, microcipați, deparazitați intern/ extern, sterilizați și înregistrați în RECS. Prin decizia de a adopta, acordați o nouă șansă, salvați o viață și asigurați locul în adăpost pentru un alt animal abandonat care are nevoie de găzduire și îngrijire de specialitate. Mulțumim constănțenilor că ne sprijină în demersurile privind adopția câinilor fără stăpân îi invităm să fie alături de noi în continuare în campania de adopție”, a declarat viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu.

Persoanele interesate sunt așteptate pe strada Răscoalei din 1907, nr.4 (fostul sediu al Administrației Piețelor). Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733/045.213.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*