“Cei trei purceluși” merg să amuze copiii de la Cernavodă. Piesa de teatru este programată pe 1 aprilie

Teatru de păpuși Cei trei purceluși
Teatru de păpuși Cei trei purceluși

Trupa Suflețel aduce alaiul poveștilor copilăriei cu spectacolul “Cei trei purceluși” Sambătă, 1 Aprilie, începând cu ora 11:00, la Casa de Cultură “I.D. Chirescu” Cernavodă!

Trei purceluși grozavi vor rostogoli cu mare bucurie povestea plină de peripeții ale celor trei frați rozalii! Vor dansa, vor cânta, vor chiui și vor construi! Fiecare cum crede că e mai bine! Dar în așa fel, încât orice copil, oricât de mititel, va indrăgi fiecare purcel și în plus va invăta foarte bine, morala poveștii: Atunci când faci ceva, fă cât poți de bine! Un muzical cu păpuși, plin de culoare și de voioșie, în care chiar lupul, cât ar părea de fioros, se pricepe la cântat și crede că e artist adevărat!

Prețul unui bilet este de 10 lei. Spectatorii le găsesc la Casa de Cultură Cernavodă. Biletele pot fi achiziționate și în ziua evenimentului în limita locurilor disponibile.

Pentru o bună organizare, spectatorii sunt rugați să se prezinte cu 30 de minute mai devreme.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*