Cea mai mare competiție de triatlon din Estul Europei, H3RO Mamaia, are loc în zilele de 23 și 24 septembrie

FOTO Primăria Constanța

Cea mai mare competiție de triatlon din Estul Europei, H3RO Mamaia, va avea loc weekendul acesta. Pe 23 și 24 septembrie 2023, 700 de participanți din 10 țări vor lua startul competiției din Mamaia.

H3RO Mamaia este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Federația Română de Triatlon.

Pe lângă pasionații de triatlon, și-au confirmat deja prezența, sportivii din echipa olimpică a României, Felix Duchampt & Antoanela Manac, precum și cei mai buni juniori ai României, Carol Popa, Raul Petre și Amalia Singuran.

Federația Română de Triatlon anunță că, în cadrul H3RO Mamaia, va lansa echipa de perspectivă olimpică pentru Jocurile Olimpice, Paris 2024 și, în premieră, va fi organizat Campionatul Național de Ștafetă Mixtă, o noua probă olimpică începând cu JO Tokyo.

Competiția va îngloba trei Campionate Naționale si două Cupe ale României.

Premiile totale sunt în valoare totală de 37 400 de lei.

Până în prezent, pe parcursul primilor 15 ani, H3RO Mamaia a mai fost gazdă a patru Cupe Europene, punând astfel România pe harta europeana a competițiilor majore de triatlon.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții normale si fără incidente, sâmbătă, 23 septembrie, între orele 07:00-17:00, vor fi instituite restricții de trafic pe bulevardul Mamaia, pe cele 3 benzi dinspre lacul Siutghiol, pe sensul de mers Năvodari – Constanța, între Hotel Voila Holiday Mamaia și Hotel On Plonge Junior. Cele două sensuri de trafic vor fi separate cu garduri de protecție montate de organizatori.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*