“Cea mai frumoasă soţie” şi “Titanic Vals” – în acest week-end la Teatrul de Stat Constanţa

Titanic Vals la Teatrul de Stat Constanța
Titanic Vals la Teatrul de Stat Constanța

Teatrul de Stat Constanţa (TSC) vă invită,Sâmbătă, 3 decembrie 2016, de la ora 19.00, la cea mai recentă premieră a acestui sezon, „Cea mai frumoasă soţie” (cu titlul original „Madame este trop belle”), de Eugène Labiche, un spectacol realizat de reputatul regizor Mc Ranin, cu o prodigioasă activitate artistică atât în România cât şi în Franţa, în prezent directorul Teatrului „Tony Bulandra” din Târgovişte. Lui Mc Ranin îi aparţin şi scenografia, şi ilustraţia muzicală.

Titlul piesei este dat de personajul în jurul căruia se ţese intriga, o preafrumoasă femeie din lumea burgheziei pariziene. Acest rol este jucat de Florina Stănculeţ.

Din distribuţie mai fac parte Liviu Manolache, Nicodim Ungureanu, Andrei Cantaragiu, Remus Archip, Andu Axente, Luiza Martinescu, Adrian Dumitrescu, Alexandru Iacov, Laura Crăciun, Georgiana Rusu, Cosmin Mihale şi Gelu Ciobanu.

Duminică, 4 decembrie 2016, de la ora 19.00, aveţi ocazia să vedeţi sau să revedeţi piesa care este jucată cu casa închisă de câteva săptămâni, o revenire în repertoriul TSC, „Titanic Vals”, drama de succes a lui Tudor Muşatescu.

Personajul principal candidează la deputăţie, iar în acest rol îl veţi putea vedea pe Liviu Manolache. Alături de el va urca pe scenă şi Ileana Ploscaru, actriţa care tocmai a împlinit 55 de ani pe scena constănţeană, dar este într-atât de neobosită încât pe 17 decembrie va juca rolul principal într-o nouă premieră a TSC.

În alte roluri îi veţi putea admira pe Cristina Oprean, Florina Stănculeţ, Dana Dumitrescu, Andrei Cantaragiu, Georgiana Rusu, Cosmin Mihale, Adrian Dumitrescu, Dan Cojocaru, Nicodim Ungureanu, Ana Maria Ştefan, Liliana Bărăscu, Florentin Roman, Gelu Ciobanu.

Regia artistică este semnată de Cristian Şofron, costumele, de Ema Gavrilă, iar decorurile, de Constantin Ciubotariu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*