CCINA organizează ediția XXIV a Topului judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa 2016

Sediul CCINA Constanța. FOTO Google Maps
Sediul CCINA Constanța. FOTO Google Maps

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, organizează, în data de 2 noiembrie 2017, cea de-a XXIV-a ediţie a Festivităţii “Topul judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa 2016”, cel mai important eveniment anual al comunităţii de afaceri din judeţul Constanţa.

La acest eveniment exclusivist sunt invitaţi să participe peste 400 de oameni de afaceri constănţeni, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi naţionale, reprezentanţi ai Consulatelor străine din România, cât şi reprezentanţii din mass-media locală şi naţională.

Conducerea CCINA va premia firmele constănţene situate pe primele trei locuri si va acorda Trofee de excelenta unui numar de 67 de societati care au ocupat, fara intrerupere, primul loc in top-ul judetean in ultimii 5 ani. Metodologia, pe baza căreia sunt clasificate companiile, este unică, pentru intreg Sistemul Cameral. Topurile judeţene de firme sunt structurate pe şase domenii de activitate:

· Cercetare – Dezvoltare şi High – Tech

· Industrie

· Agricultură, Silvicultură, Pescuit

· Construcţii

· Servicii

· Comerţ

· Turism

Domeniile sunt împărţite pe grupe de activitate conform codului CAEN rev. 2, publicat în Monitorul Oficial nr. 293/2007 și al obiectului de activitate preponderent efectiv desfășurat declarat de firme pe propria răspundere în situaţiile financiare pentru anul anterior.

Festivitatea de premiere va fi urmata de un program artistic diversificat, de ridicat nivel calitativ, oferit de organizatori participantilor la acest eveniment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*