„Căutătorul de vânt”, premiera de gală în prezența echipei, astăzi, la Centrul „Jean Constantin”

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” va găzdui duminică, 13 martie, de la ora 17.00, proiecția de gală a filmului „Căutătorul de Vânt”, în regia lui Mihai Sofronea, ce va avea loc ce va avea loc în prezența echipei. Proiecția va fi urmată de o sesiune de Q&A cu actorul Dan Bordeianu și regizorul Mihai Sofronea.

Filmul spune povestea lui Radu, un inginer care pleacă departe de oraș atunci când viața lui pare că se sfârșește, doar ca să descopere noi motive pentru a trăi. Când Radu (Dan Bordeianu) află că mai are doar câteva luni de trăit, fuge până ajunge într-un sat izolat, la Nea Pavel (Adrian Titieni), unde se refugiază în căsuța sa mică din vârful dealului. Timpul trece și Radu începe să trăiască o nouă viață, uitând de așteptarea morții și bucurându-se de simplitatea clipei. El cutreieră împrejurimile împreună cu bătrânul, „căutând vânt”. Dar când își dă seama că s-a îndrăgostit de o femeie din sat (Olimpia Melinte), își amintește de sfârșitul său iminent. Unde îl va purta vântul mai departe?

Din distribuție fac parte: Dan Bordeianu, Olimpia Melinte și Adrian Titieni.

Invitați în eveniment: regizorul Mihai Sofronea și Dan Bordeianu actor al Teatrului Nottara din București. Acesta este cunoscut publicului pentru rolurile de pe scenă, din seriale de televiziune sau din filme precum București non-stop (regia Dan Chișu, 2013) și Portretul luptătorului la tinerețe (regia Constantin Popescu, 2010).

Trailerul filmului poate fi urmărit aici: https://www.youtube.com/watch?v=WD1QvMCGfRg&ab_channel=TransilvaniaFilmRO.

Biletele se găsesc la casieria centrului, pe site-ul oficial www.centruljeanconstantin.ro sau în linkul evenimentului de pe pagina de Facebook a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”: https://facebook.com/events/s/proiectie-de-gala-cu-prezenta-/5625783057437518/.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*