VIDEO Cățel salvat de la moarte de paramedicii constănțeni după ce i-au făcut masaj cardiac

Cățel salvat de la moarte de paramedicii constănțeni după ce i-au făcut masaj cardiac

Un cățel a fost salvat sâmbătă, 7 ianuarie, de paramedicii constănțeni după ce a fost găsit fără suflare în timpul intervenției la un incendiu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, pompierii constănțeni au intervenit sâmbătă, 7 ianuarie, la un incendiu izbucnit în dormitorul unui apartament din municipiul Constanța.

„După ce au evacuat un bărbat cu o ușoară intoxicație, l-au găsit și pe Rio. Micuțul patruped nu mai respira. Paramedicii i-au făcut inițial masaj cardiac și i-au administrat oxigen până și-a revenit. Acum Rio și stăpânul său sunt în afara oricărui pericol”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

Felicitări tuturor!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*