Video Editorial: Cătălin Anghel, despre o posibilă fraudare a alegerilor parlamentare din România

Cătălin Anghel. FOTO Adrian Boioglu
Cătălin Anghel. FOTO Adrian Boioglu

După alegerile din Moldova, SUA și Bulgaria dar și dacă luăm în calcul alegerile locale din România, există multe temeri legate de prezența la vot și de posibilele tentative de fraudare. Activistul civic Cătălin Anghel vorbește despre toate acestea în video editorialul Constanța NEWS de astăzi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*