Cât te costă șmecheria de a parca pe locul rezervat persoanelor cu dizabilități

O astfel de parcare te poate face să scoti din buzunar pana la 400 lei. FOTO Facebook/Parchez ca un Bou

De la începutul sezonului festival și până în prima săptămână a lunii septembrie, aproape 150 de persoane au fost prinse în off side de către polițiștii locali constănțeni fiind parcate pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilități, deși nu aveau acest drept.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Constanța, Valentina Chiriță în perioada 1 iunie – 6 septembrie au fost aplicate un număr total de 149 sancțiuni contravenționale în valoare de 20.450 lei. Toate sancțiunile au fost aplicate în conformitate cu prevederile Legii 448/2006 privind protecția și promovarea persoanelor cu handicap.

Amenda pentru această încălcare a legii pornește cu un avertisment și poate ajunge până la maxim 400 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*