Casieria RAJA din localitatea Eforie Nord se închide

Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu
Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu

Ca urmare a scăderii plăților directe pe fondul evoluției epidemiei de  coronavirus, RAJA SA Constanța va suspenda activitatea casieriei din localitatea Eforie Nord pentru o perioadă nedeterminată, începând cu data de 05 noiembrie. 

„În condițiile creșterii alarmante a numărului de cazuri de Covid-19, principala regulă care trebuie respectată de populație este distanțarea socială. Din acest motiv, facem apel către clienții societății să opteze cu precădere pentru metodele de plată on-line a facturilor curente, dar și a debitelor restante, prin intermediul contului de client RAJA – https://contulmeu.rajac.ro/, prin transfer bancar sau direct debit”, au precizat reprezentanții societății.

Abonații care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point / Payzone, Westaco, în incinta magazinelor „La doi Pași” și la unitățile bancare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*