Casieria RAJA de pe strada Răscoalei 1907 va fi închisă sâmbăta

Sediul RAJA
Sediul RAJA

Casieria RAJA de pe strada Răscoalei 1907, din municipiul Constanța, va funcționa din această lună numai de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 17.00.

Potrivit RAJA SA Constanța, casieria va fi închisă sâmbăta ca urmare a reducerii volumului de încasări, abonații alegând soluții alternative de plată pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi de canalizare.

Persoanele care vor să achite facturile emise înafara programului de lucru a casieriilor RAJA o pot face online, prin intermediul contului de client RAJA – https://contulmeu.rajac.ro/, prin transfer bancar, direct debit, dar și la punctele de plată Pay Point / Payzone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*