Casă din Medgidia, distrusă într-un incendiu

Mașină de intervenție a pompierilor de la ISU Dobrogea. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro
Mașină de intervenție a pompierilor de la ISU Dobrogea. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro

O casă din Medgidia a fost distrusă într-un incendiu izbucnit în noaptea de marți spre miercuri. Proprietarul a refuzat transportul la spital.

Pompierii au fost solicitați să intervină marți seara, la un incendiu izbucnit la o casă din Medgidia.

În urma evenimentului, a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 70-80 de metri pătrați, două dormitoare, baia si bucătăria. Proprietarul a fost asistat de echipajul SMURD si a refuzat transportul la spital. La ora 00.30 incendiul a fost stins. Pompierii au intervenit cu 1 autospeciala de stingere și 1 SMURD B.

Focul a izbucnit cel mai probabil de la un jar sau scânteie de la sobă sau coșul de fum.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*