Cartierul Nou din Techirghiol a rămas fără apă în urma unei avarii a RAJA

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Timp de mai multe ore, abonații RAJA din Cartierul Nou din Techirghiol nu au apă la robinete din cauza unei avarii înregistrate la o conductă de alimentare cu apă.

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de la intersecția străzilor Eforie cu Eroilor, din orașul Techirghiol, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă potabilă în cursul zilei de 29 august, în intervalul orar 08.45 – 14.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din Cartierul Nou.

„Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de lipsa apei potabile, pe care îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp“, au transmis reprezentanții RAJA.

UPDATE:

Ca urmare a problemelor întâmpinate la remedierea avariei survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de la intersecția străzilor Eforie cu Eroilor din orașul Techirghiol, RAJA SA a fost nevoită  să prelungească perioada de întrerupere a furnizării apei potabile până la ora 18,00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*