Viață și Sănătate: Dr. Carmen Liana Mocanu, de la OCH, despre infecțiile virale la copii

dr. Carmen Liana Mocanu, medic specialist chirurgie OCH. FOTO CTnews.ro
dr. Carmen Liana Mocanu, medic specialist chirurgie OCH. FOTO CTnews.ro

Copiii care merg în comunități, fie că e vorba de școli sau grădinițe ajung acasă cu infecții virale. Ele pot fi o banală răceală, tuse sau o problemă mult mai gravă. Iată recomandările medicului specialist de la OCH pentru părinți. Dr. Carmen Liana Mocanu explică pașii pe care adulții trebuie să-i urmeze pentru a rezolva aceste probleme.

Specialiștii OCH te așteaptă cu Informații și programări la telefon: 0241 480 400 / E-mail: office@ovidius-ch.ro sau pe www.Ovidius-CH.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*