Carantina modifică procedura de îmbarcare și debarcare a pasagerilor în stațiile de autobuz din Constanța

CT BUS anunță că, pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2 se modifică procedura de îmbarcare, respectiv debarcare a pasagerilor în stațiile de autobuz.

Potrivit CT BUS, coborârea din autobuz se va face doar pe la ușa 3, iar accesul în mijlocul de transport în comun, doar pe la ușa 1. Astfel, la oprirea în stație, pasagerii vor folosi ușa 3 pentru a coborî. În tot acest timp, ușa 1 și ușa 2 rămân închise. După coborârea pasagerilor, ușa 3 se va închide. Apoi se deschide ușa 1, pentru a facilita urcarea călătorilor. În tot acest timp, ușa 2 rămâne închisă.

Totodată, se menține obligativitatea purtării măștii de protecție dar și a mănușilor de unică folosință pe întreaga durară a călătoriei cu autobuzul.

În situația în care unul sau mai mulți pasageri nu se conformează prezentelor măsuri, autobuzul nu va părăsi stația până la debarcarea acestuia/acestora sau până la intervenția organelor abilitate să sancționeze abaterile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ăștia vor să facă Target la îmbolnăviri sau..?? Cu cât înghesuiți lumea nu este clar că vor crește îmbolnăvirile..și așa sunt mici și îngrămădite autobuzele astea vă dați seama acuma cum se înghesuie să coboare la urcat nu mai zic pe usița aia mai strigă și șoferii sa se ducă mai încolo..CIRC CIRC aia e

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*