Capacele rețelelor edilitare de pe bulevardul Regina Elisabeta, înlocuite și aduse la nivelul carosabilului

Capacele rețelelor edilitare de pe bulevardul Regina Elisabeta, înlocuite și aduse la nivelul carosabilului. FOTO: Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a demarat lucrările de înlocuire și aducere la nivelul carosabilului a peste 30 de capace de canalizare de pe bulevardul Regina Elisabeta, ce sunt în administrarea RAJA SA. Măsura a fost luată în urma solicitărilor primite de la cetățenii care locuiesc pe bulevardul Regina Elisabeta precum și a conducătorilor auto ce tranzitează zona peninsulară.

Potrivit Primăriei Constanța, vechile rame și capace de canalizare au fost înlocuite cu unele noi, realizate din materiale de ultimă generație, rezistente la condițiile de trafic rutier intens.

Lucrări de înlocuire și aducere la cota asfaltului a capacelor de canalizare vor avea loc în tot orașul, acolo unde situația o va impune. În acest sens, cetățenii pot trimite sesizări la următoarele numere de telefon:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550.055;
  • Dispecerat SC Confort Urban SRL – 0241/966.

De asemenea, este disponibilă aplicația „Sesizări Constanța”, care poate fi descărcată gratuit atât din Google Play cât și din AppStore.

„Reamintim cetățenilor că pot trimite sesizări în atenția instituției noastre și la adresa de e-mail: secretariat@conforturban-ct.ro. Sesizările primite vor fi repartizate spre soluționare inspectorilor noștri zonali, care se vor deplasa în teren și vor da curs solicitărilor dumneavoastră”, au mai transmis reprezentanții instituției. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*