Cap tractor în valoare de 375.000 de lei, căutat de autoritățile din Suedia, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Cap tractor în valoare de 375.000 de lei, căutat de autoritățile din Suedia, descoperit de polițiștii de frontieră. FOTO: Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit un cap tractor marca SCANIA, căutat de către autoritățile din Suedia, aflat în posesia unui cetățean turc.

Potrivit Gărzii de Coastă, vineri, 30 iunie, polițiștii de frontieră au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autovehicule furate. Astfel, pe raza municipiului Constanța au identificat un cap tractor marca SCANIA, aflat în posesia unui cetățean turc.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează  fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autoritățile din Suedia.

Mijlocul de transport, evaluat la aproximativ 375.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*