Campionatului Național de Gimnastică Artistică pe Echipe, Junioare II și I – organizat la Constanța

Afișul Campionatului Național de Gimnastică Artistică pe Echipe, Junioare II și I de la Constanța

Federația Română de Gimnastică în parteneriat cu CSȘ 1 Constanța, CS “Farul” Constanța și Primăria Municipiului Constanța organizează vineri, 14 iunie, începând cu ora 10:00, la Sala Sporturilor din Constanța, Campionatul Național de Gimnastică Artistică pe Echipe, Junioare II și I.

Peste 100 de gimnaste legitimate la 14 cluburi din țară își vor disputa titlurile în concurs la proba pe echipe, pentru a stabili campioanele naționale la categoria gimnaste junioare II și I, nivelurile 3, 4, 5 și 6.

Programul competiției:

10:10-12:40Concurs pe echipe seria I-a, Nivel 3
13:50-15:10Concurs pe echipe seria a II-a, Nivel 4
16:25-17:55Concurs pe echipe seria a III-a, Nivel 5 şi 6
18:10Festivitate de premiere

 

Gimnastele participante, precum și publicul din sală se vor putea bucura de prezența și de susținerea marilor campioane și medaliate olimpice și mondiale ale României, precum Daniela Sofronie, Camelia Voinea, Gabriela Trușcă Robu, Anca  Mihăilescu Grigoraș, Gina Gogean, Silvia Stroescu, Corina Ungureanu, Andreea Răducan, actualmente antrenoare, arbitre sau membre ale staffului federal.

”Cu multă bucurie și entuziasm am îmbrățișat organizarea acestor Campionate Naționale, la Constanța. De-a lungul anilor, tradiția gimnasticii artistice feminine constănțene a rămas un reper important în sportul nostru, iar dovadă stau rezultatele pe care secțiile noastre le obțin în mod recurent în competițiile naționale și nu numai. Vă invităm, așadar, să ne fiți alături vineri, cu mic cu mare, la un nou moment competițional, care va alinia la start cele mai bune echipe de junioare din țară. Gimnastele pe care le vom cunoaște la aceste Campionate Naționale pot deveni în viitor pilonii de bază ai echipei mari a României, la Europene, Mondiale și Jocurile Olimpice. Haideți să le fim alături!”, a declarat Olga Didilescu, arbitru internațional de onoare al Federației Internaționale de Gimnastică, membru al Comitetului Executiv al Federației Române de Gimnastică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*