Campania „Tu decizi pentru Constanța” a ajuns la momentul votului

Municipiul Constanța. FOTO Primăria Constanța

Constănțenii pot vota, în perioada 7 noiembrie – 4 decembrie, cele 35 de proiecte depuse în cadrul campaniei „Tu decizi pentru Constanța” și declarate eligibile de către Comisia tehnică de analiză din cadrul Primăriei.

Etapa unică de vot se desfășoară exclusiv online. Votul are loc într-o singură etapă, iar fiecare cetățean înscris în portalul bugetării participative poate alege câte un proiect din fiecare domeniu. La finalul etapei de votare, va fi declarat câștigător proiectul cu cele mai multe voturi din domeniile în care acestea sunt încadrate.

Lista completă cu toate propunerile pentru fiecare domeniu și mai multe detalii despre acestea poate fi consultată pe platforma online a programului https://tudecizi.primaria-constanta.ro/proiecte.

Toți cei care locuiesc, muncesc sau studiază în Constanța și au împlinit vârsta de 18 ani își pot exprima votul pentru proiectele preferate. Pentru a putea vota, este necesară crearea unui cont pe https://tudecizi.primaria-constanta.ro sau autentificarea, dacă există deja un cont creat. Persoanele care vor să voteze însă nu au acces la platforma online, sunt așteptate la Centrul de Informare cetățeni din City Park Mall, unde vor fi îndrumate pentru crearea contului și pentru a vota.

Vă reamintim că bugetul acestei ediții a procesului de bugetare participativă este de cinci milioane de lei/ an.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*