Campania „Curățăm Constanța noastră” inițiată de Primăria Constanța și la care participă și Polaris M Holding, continuă

Angajații Polaris continuă acțiunile din campania Constanța Noastră. FOTO Polaris M Holding

Activitățile desfășurate în cadrul campaniei “Curățăm Constanța noastră“ au drept scop formarea unei conștiințe ecologice, prin informarea și educarea populației asupra problemelor generate de comportamentul iresponsabil față de mediul înconjurător. Din acest motiv, este necesară implicarea directă a cetățenilor în ecologizarea unor anumite zone ale orașului.

Angajații Polaris M Holding  au desfășurat activități de măturat stradal, de ridicare a resturilor vegetale și a deșeurilor în următoarele locații: zonă Poartă 1, str. Sarmisegetuza, str. Babă Novac, str. Nicolae Titulescu, str. Remus Opreanu, str. Andrei Mureșan, bd. Ferdinand, str. Ilarie Voronca, str. Badea Cârțan, str. Constantin Brătescu, str. Mircea cel Bătrân, str. Nicolae Iorga, zonă Piața Ovidiu, str. Ștefăniță Vodă, str. Semănătorului, str. Soveja, str. Poporului, str. Bogdan Petriceicu Hașdeu.

În zona Peninsulara și pe faleză Cazinoului s-a realizat igienizarea trotuarelor prin aspirarea deșeurilor. În stațiunea Mamaia continuă lucrările de degajare a nisipului și a resturilor vegetale și cele de salubrizare și ingienizare a spațiilor din jurul unităților hoteliere.

“Și tu te poți implică! Împreună putem asigura un mediu curat și sănătos în orașul Constanța!”, transmit organizatorii. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*