Campania „Curățăm Constanța Noastră“ continuă. Angajații Polaris au igienizat mai multe străzi

Angajații Polaris continuă campania „Curățăm Constanța Noastră“. FOTO Polaris M Holding

În perioadă 6 – 9 aprilie, angajații Polaris M Holding au desfășurat activități de ecologizare și igienizare în mai multe locații.

Au fost curățate str. I. Ghe. Ducă, Piață Tomis 3, str. Sabinelor, str. Nicolae Iorga, str. Mihai Viteazu, str. G.ral Manu, str. Lahovari, str. Mihăileanu, str. Călărași, str. Crișului, str. Atelierelor, Aleea Iasomiei, Aleea Magnoliei str. Maramureș, str. Dragoslavelor, str. Constantin Bratescu, b-dul. Ferdinand, b-dul. Mamaia, str. Sulmona, str. Mircea cel Bătrân, faleză Cazino, zonă Sat Vacanță, zonă Campus.

De asemenea au continuat lucrările de degajare a nisipului și a resturilor vegetale pe faleza din stațiunea Mamaia și pe plaja Modern.

Campania “Curatam Constanța noastra”, ajunsă deja la cea de-a șasea ediție, inițiată de Primăria Constanța, vizează educarea cetățenilor cu privire la importantă protecției mediului înconjurător, prin aruncarea deșeurilor în locurile special amenajate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*