Călugăr de la Catedrala Arhiepiscopală, amendat de polițiști după ce a provocat un scandal pe stradă. El a fost transportat la Secția de Neuropsihiatrie

Călugăr de la Catedrala Arhiepiscopală, amendat de polițiști după ce a provocat un scandal pe stradă

Un călugăr de la Catedrala Arhiepiscopală din Constanța a fost amendat luni, 4 iulie, de polițiști după ce a provocat un scandal pe stradă. După ce a fost recalcitrant și agresiv verbal cu polițiștii trimiși la fața locului, bărbatul s-a calmat și a fost transportat la Secția de Neuropsihiatrie.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați în jurul orei 16.00, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că ar fi avut un conflict spontan cu o femeie.

„Deplasați la fața locului, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, care ar fi avut un conflict cu o femeie referitor la faptul că aceasta ar fi condus un autoturism prea aproape de bordura pe care se afla bărbatul. Din momentul în care a fost legitimat, bărbatul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv verbal, moment pentru care a fost imobilizat, acesta acceptând ulterior să coopereze cu forțele de ordine”, au transmis reprezentanți ai IPJ Constanța.

El a fost sancționat cu amendă, în valoare de 800 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și adresarea de injurii și a fost transportat la Secția de Neuropsihiatrie a Spitalului Județean Constanța.

„Este vorba de un călugăr de la Catedrală, care ar fi avut un moment de cădere nervoasă, psihică. A plecat acum spre spital”, au precizat și reprezentanți ai Arhiepiscopiei Tomisului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*