Cadou electoral pentru “săracii” din cartierul Henri Coandă? Primăria Constanța îi branșează GRATUIT la rețeaua de gaze

Cartierul social Henri Coandă din Constanța
Cartierul social Henri Coandă din Constanța

Te-ai debranșat de la RADET și ai plătit 500 lei? Ai mai achitat alți 2000 lei pentru a te branșa la rețeaua de gaze? Felicitări! Vei simți mai aprig palma dată de Primăria Constanța.

Blocurile din cartierul Henri Coandă sunt branșate la rețeaua de gaze chiar în prag de iarnă (sau în prag de campanie electorală), iar noi, constănțenii, plătim pentru asta 163.000 lei.

Administrația locală tocmai a anunțat că se apucă de Proiectarea și Execuția Instalației de gaze naturale pentru blocurile de locuințe sociale 1, 2, 3, 4, 5 și 6 situate pe Aleea Zmeurei din Constanța.

Valoarea lucrărilor, care include proiectarea și execuția, ajunge la 163.000 lei. Pentru ce ar avea nevoie blocurile sociale de branșamente la rețeaua de gaze naturale în condițiile în care aproape Constanța plătește cea mai scumpă gigacalorie din țară? Evident, pentru instalarea centralelor termice.

Blocurile din Henri Coandă, cele care adăpostesc, printre altele și persoane certate cu legea sau cu bunele maniere, vor avea centrale termice moderne, amplasate la parter.

Primăria Constanța pune la dispoziție ca termen pentru primirea ofertelor doar 3 zile. Da, TREI zile de la publicarea pe pagina de web.

Cartierul Henri Coandă este descris în “Caietul de Sarcini” al proiectului drept zona destinată chiriașilor evacuați din locuințele retrocedate. Zona a ajuns în atenția presei naționale de nenumărate ori, atunci când prețurile apartamentelor din blocurile învecinate au scăzut sau din cauza faptelor anti-sociale săvârșite de chiriași.

NR: Nu spunem că blocurile sociale nu au nevoie de o soluție de încălzire modernă, dar ne-ar plăcea să vedem cum toate blocurile din Constanța primesc branșamente gratuite la rețeaua de gaze naturale, pentru că orice constănțean plătitor de taxe merită acest lucru!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Tare! Toti tiganii care nu muncest si nu platesc taxe, gaze moca de la primarie pe bani publici. Eu de vreo 2 ani incerc sa pun gaze la mama la casa si nu reusesc, in cer 30.000 ron doar sa aduca teava de gaze pana la poarta ( 39 – 40 metri).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*