Bunuri contrafăcute în valoare de peste 1.200.000 lei, depistate în Portul Constanța

Bunuri contrafăcute în valoare de peste 1.200.000 lei, depistate în Portul Constanța

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit într-un container sosit din China în Portul Constanța Sud Agigea, produse contrafăcute cu o valoare de piață, la prețul produselor originale, de peste 1,2 milioane de lei.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră s-au sesizat din oficiu și au controlat luni, 14 iunie, în cooperare cu lucrători vamali, un container sosit în Portul Constanta Sud Agigea din China, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului București.

„Astfel, au fost descoperite 1.190 seturi de căști pentru telefon mobil și 240 articole de uz casnic (răzătoare) susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Bunuri contrafăcute în valoare de peste 1.200.000 lei, depistate în Portul Constanța

Bunurile, în valoare de peste 1.200.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca și produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*