Bunuri contrafăcute, de aproape 25.000 de lei, descoperite de polițiștii de frontieră din Ostrov

Bunuri contrafăcute, de aproape 25.000 de lei, descoperite de polițiștii de frontieră din Ostrov. FOTO Poliția de Frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Ostrov au descoperit, ascunse într-un autovehicul în care se aflau patru cetățeni români, articole de marochinărie, vestimentare și de cosmetică inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Potrivit Gărzii de Coastă, în Punctul comun de Trecere a Frontierei Ostrov – Silistra s-a prezentat, duminică, pentru a intra în țară, un autoturism, înmatriculat în România, în care se aflau patru cetățeni români, cu vârste cuprinse între 34 și 42 de ani.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse, în bagaje, mai multe colete ce conțineau 280 de articole de marochinărie, vestimentare și de cosmetică, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Persoanele în cauză au declarat că bunurile au fost achiziționate din Turcia și nu dețin documente legale pentru acestea.

Bunuri contrafăcute, de aproape 25.000 de lei, descoperite de polițiștii de frontieră din Ostrov. FOTO Poliția de Frontieră

Bunurile, în valoare de aproximativ 22.900 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*