Bună parte din Tomis Nord rămâne fără apă rece în noaptea de miercuri și până joi după amiază

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a conductei de distribuție apă, cu diametrul de 1000 mm, de pe Aleea Universității, din municipiul Constanța, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei în noaptea de miercuri, 27 septembrie 2017, ora 24,00 și până joi, 28 septembrie 2017, ora 16,00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:
• perimetrul delimitat de străzile Aurel Vlaicu – Al. Lăpușneanu – Suceava – Lotus – Cișmelei – Dispensarului – Aurel Vlaicu, precum și Punctele Termice 140 și 142;
• b-dul Aurel Vlaicu (porțiunea cuprinsă între b-dul Al. Lăpușneanu și Tomis), inclusiv străzile adiacente: Diamantului, Smaraldului, Opalului și Perlei;
• Aleea Universității cu străzile învecinate: Jadului, Granatului, Aviator Șerbănescu;
• blocurile de pe b-dul Tomis și Al. Hortensiei, alimentate din Punctul Termic 45;
• Satul de Vacanță – Complex Dobrogea, Mamaia Nord, Mamaia Sat, cartierul Depozit 10, zona Tabăra de Copii Năvodari, Unitatea Militară – Bateria de Coastă, ecluza Năvodari și Stația de Pompare Năvodari.
De asemenea, vor avea apă cu presiuni reduse consumatorii din stațiunea Mamaia, cartierul Faleză Nord și cartierul Tomis III.

Reprezentanții RAJA își cere scuze față de abonații afectați și îi asigură de faptul că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, toți consumatorii care sunt afectați de această oprire sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*