Bugetul municipiului Medgidia intră în dezbatere publică

Primăria Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Municipiului Medgidia organizează miercuri, 22 martie 2017, ora 11.00, în sala de ședințe a Consiliului Local Municipal Medgidia, dezbaterea publică cu următoarele teme:

1. Aprobarea bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului Medgidia, pentru anul 2017
2. Aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al SC. APOLLO ECOTERM S.R.L. Medgidia, pentru anul 2017
3. Aprobarea modificării și completării Statutului Municipiului Medgidia

Pentru mai multe informații puteți accesa următorul link: http://primaria-medgidia.ro/informare-si-consultare-publica/ .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*