Ziua Marinei se sărbătorește și la Medgidia!

Ziua Marinei se sărbătorește și la Medgidia

Statul Major al Forțelor Navale Române în colaborare cu Primăria Municipiului Medgidia vă invită marți, 8 august ora 18.00, să participați la evenimentul intitulat ”Ziua Porților Deschise a Forțelor Navale Române”.

Întreaga acțiune este prilejuită de manifestările premergătoare Zilei Marinei Române, desfășurate anual în Constanța și Mangalia și va consta în staționarea a două nave fluviale la malul drept al Canalului Dunăre – Marea Neagră.

Evenimentul va debuta cu Marșul Muzicii Militare a Forțelor Navale și ridicarea marelui pavoaz în perimetrul Parcului 1 Mai. Momentul va fi urmat de un spectacol de muzică militară care se va desfășura pe Faleza Canalului în dreptul navelor staționate. Concomitent se vor desfășura ateliere cu tehnică și materiale militare, concursuri cu premii și oferta educațională a Marinei Militare.

Începând cu ora 18.30 se vor deschide porțile navelor iar publicul larg va avea inedita oportunitate de a le vizita.

Evenimentul  va culmina cu marșul de retragere al Fanfarei Militare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*