Bugetul Consiliului Județean Constanța este în dezbatere publică: acesta prevede un deficit de peste 50 de milioane de lei

Consiliul Județean Constanța

Proiectul de buget al Consiliului Județean Constanța a fost publicat, spre dezbatere publică, în data de 23 martie, pe pagina de internet a instituției, putând fi accesat din secțiunea Anunțuri – dezbatere publică, la următorul link: http://www.cjc.ro/sectiune.php?s=190.

Reprezentanții CJ Constanța menționează că pentru anul 2021 bugetul instituției este de peste 458 de milioane lei, dar cheltuielile depășesc jumătate de miliard de lei.

„Cheltuielile totale estimate pentru anul 2021 se ridică la aproximativ 509 milioane de lei, iar deficitul de aproximativ 51 de milioane de lei va fi acoperit din excedentul anilor precedenți. De asemenea, în proiectul de Hotărâre nr. 65 din 22 martie 2021, găsiți publicată și Lista obiectivelor de investiții pe anul 2021, cu finanțare parțială sau integrală de la buget, precum și o sinteză a proiectelor cu finanțare europeană”, au precizat sursele citate.

Propunerea de buget va rămâne în dezbatere publică, conform legislației în vigoare, până la data de 1 aprilie 2021, iar toți cei interesați pot depune amendamente fie la sediul CJC din b-dul. Tomis nr. 51, Constanța, fie pe adresa de e-mail: presedinte@cjc.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*