CT BUS face, de la 1 octombrie, modificări în transportul în comun din Constanța

CT BUS face, de la 1 octombrie, modificări în transportul în comun din Constanța

CT BUS anunță publicul călător că începând de vineri, 01 octombrie, autobuzele liniilor 5-40 și 14 vor face stânga în dreptul telegondolei din Mamaia, de pe bulevardul Mamaia pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Modificarea traseelor survine ca urmare a măsurilor dispuse de Primăria Municipiului Constanța pentru resistematizarea traficului rutier în zona Perla.

Pe durata sezonului estival, autobuzele liniilor 5-40 și 14 au întors la sensul giratoriu de la Aqua Magic.

Totodată, tot de vineri, 01 octombrie, linia 100M (Mamaia) devine linia 100. Abonamentele emise pe linia 100M rămân valabile pe linia 100 până la expirarea acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*