Bucovina revine pe scena Doors Club

Trupa Bucovina revine în Doors Club

Cea mai îndrăgită trupă de metal din România revine pe scena Clubului Doors sâmbătă, 10 martie, cu un show „strajnic”.

„Cu un public numeros în orice colț al României ar cânta, Bucovina impresionează prin show-urile încărcate de energie și emoție, pe care le pune în scenă de fiecare dată. Muzica trupei surprinde o altă dimensiune a folclorului românesc, prin versuri și ritmuri ce molipsesc muzical chiar și pe cei mai capricioși ascultători.” – Metalhead

În deschiderea concertului Bucovina, constănțenii vor avea prilejul să asculte trupa Between Colors (modern metal) din București.
Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului – Str. Traian, nr. 68A.
Open doors: ora 19:00. Info și rezervări la tel.: 0763661622.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*