Clubul sportiv susținut de Primăria Ovidiu naște campioni. Brândușa Gabriela Țurcanu este vicecampioană națională la haltere

Brândușa Gabriela Țurcanu de la CSO Ovidiu, vicecampioană națională la haltere. FOTO CSO Ovidiu

Eforturile Primăriei Ovidiu dau roade. Sportivii din Ovidiu continuă să se afirme la competițiile sportive la care participă. Ultima reușită îi aparține unei adolescente care la 14 ani a câștigat titlul de vicecampioană națională la haltere – seniori.

În cadrul Campionatului Național de Haltere – Cupa României – C.S.O. Ovidiu a urcat pe podium cu un titlu de vicecampion la seniori. Cea care a reușit performanța este Brândușa Gabriela Țurcanu  și a concurat la seniori deși ea este doar cadetă, având 14 ani.

Vicecampioana este pregătită de antrenorii Eduard Simineanu și Adrian Roșu și a fost selecționată și în lotul național de haltere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*