Bolid de lux, furat din Franța, ascuns printre fiare vechi. Polițiștii de frontieră l-au descoperit la vama Ostrov

Mașina ascunsă în camionul de fier vechi. FOTO Poliția de Frontieră
Mașina ascunsă în camionul de fier vechi. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctul Poliţiei de Frontieră Ostrov au depistat, intr-un camion condus de un cetățean bulgar, un autoturism marca Mercedes Benz, clasa A, declarat de autorităţile din Franța ca fiind furat.

În data de 07.03.2017, ora 18.00, în Punctul Poliţiei de Frontieră Ostrov, județul Constanța, s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră, cetățeanul bulgar D.D., în vârsta de 34 de ani, la volanul unui autocamion cu semiremorcă, ambele înmatriculate în Bulgaria. În interiorul autocamionului, se aflau un autoturism marca Mercedez Benz clasa A, motoare auto diferite mărci, un elevator și diferite piese rezultate din dezmembrarea de autovehicule folosite.

În urma verificărilor s-a constatat că autoturismul marca Mercedez Benz clasa A, înmatriculat în Franța, an de fabricație 2013, figurează în bazele de date ca fiind furat, alertă introdusă de Franța la sfârșitul lunii ianuarie.

Șoferul autocamionului a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul este căutat de către autorităţi.

Mașina, evaluată la aproximativ 80.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov pentru continuarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228, alin. 1 Cod Penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*