Bogdan Huțucă, reales în funcția de președinte al organizației județene a PNL Constanța

Bogdan Huțucă, reales în funcția de președinte al organizației județene a PNL Constanța

Casa de Cultură din Constanța a găzduit luni, 26 iulie, Comitetul de Coordonare Județean în cadrul căruia a fost ales noul Birou Politic Județean al filialei PNL Constanța.

Pentru poziția de președinte al filialei a fost un sigur candidat, chiar în persoana liderului Bogdan Huțucă, ales cu majoritate de voturi.

„Mulțumesc liberalilor constănțeni pentru votul lor din această seară, vot în urma căruia am primit un mandat de încă 4 ani în fruntea PNL Constanța! Primii 4 ani în fruntea PNL Constanța au fost o onoare și o bucurie. Împreună am construit o echipă extraordinară care a reușit să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare. În 2024 ne propunem să obținem cel puțin aceleași rezultate extraordinare. Sunt sigur că vom reuși!”, declarat Bogdan Huțucă la finalul alegerilor.

De asemenea, și la funcțiile de prim-vicepreședinți a existat câte o sigură candidatură, prefectul Silviu Coșa, respectiv Septimiu Bourceanu, la fel și în cazul celor opt funcții de vicepreședinte: George Niculescu – secretar de stat în Ministerul Energiei, Cristian Radu – primar Mangalia, Valentin Vrabie – primar Medgidia, Liviu Negoiță – primar Cernavodă, Vasile Delicoti – primar Poarta Albă, Ancuța Belu – primar Mihail Kogălniceanu, Florin Mitroi – primar Valu lui Traian, Iulian Soceanu – primar Techirghiol. Toți candidații au obținut posturile pentru care s-au înscris.

Prezenți la eveniment au fost și președintele Camerei Deputaților și al PNL, Ludovic Orban, și premierul României, Florin Cîțu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*