Bilet fals la Neversea, vândut cu 240 de lei

Un nou lot de bilete la Neversea este scos la vânzare. FOTO Neversea

O tânără care a crezut că a făcut o afacere cumpărând la negru un bilet pentru Neversea s-a trezit că nu poate intra la festival deoarece acesta era fals.

Descoperirea a fost făcută în seara de 8 iulie, în jurul orei 19.00, când a fost anunțată și Poliția.

Victima înșelăciunii le-a spus oamenilor legii că a cumpărat biletul în urma unui anunț pe un site, întâlnindu-se cu vânzătorul  într-un complex comercial din Constanța. A plătit pentru bilet suma de 240 de lei. Tânăra s-a deplasat la festival, însă nu a putut pătrunde în incintă deoarece biletul nu a fost considerat valid.

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorului, efectuând cercetări sub aspectul săvârșiriii infracțiunii de înșelăciune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*