Bijuterii de aproape 25.000 de lei, confiscate de polițiștii de frontieră de la Vama Veche

Bijuterii de aproape 25.000 de lei, confiscate de polițiștii de frontieră de la Vama Veche

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, într-un autocar sosit din Turcia, bijuterii nedeclarate, în valoare de aproape 25.000 de lei.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii din Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat, pe sensul de intrare în țară, controlul specific pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România.

„Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit asupra unei pasagere, ascunse în îmbrăcămintea acestei, 102 grame bijuterii din metal galben și 118 grame bijuterii din metal alb. Bijuteriile aparțineau unui cetățean român, de sex feminin, în vârstă de 49 de ani. Persoana în cauză a declarat că a achiziționat articolele din Turcia, fără a deține autorizație de comercializare sau documente de proveniență pentru bunurile transportate”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Polițiștii de frontieră au aplicat persoanei în cauză, amendă contravențională în valoare de 5.000 lei, iar produsele, în valoare de aproximativ 24.000 de lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Trackback / Pingback

  1. Romania - Bijuterii De Aproape 25.000 De Lei, Confiscate De Polițiștii De Frontieră De La Vama Veche » Romania » Ziare.News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*