Bătrân lovit de tren în zona Poarta 6 din Constanța. Cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul

Bărbat lovit de tren între Schitu și Neptun. Imagine cu rol ilustrativ

Un bătrân în vârstă de 76 de ani a murit, vineri, după ce a fost lovit de un tren în zona Poarta 6 din Constanța.

Incidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de vineri, 16 aprilie, în jurul orei 17.00, iar la fața locului s-a deplasau un echipaj de prim ajutor al ISU Constanța, precum și un echipaj de la SAJ Constanța. În momentul sosirii cadrelor medicale la fața locului, victime era inconștientă, fiind începute imediat manevrele de resuscitare

Ulterior, în ciuda eforturilor făcute, cadrele medicale au declarat decesul bărbatului de 76 de ani. Trupul acestuia a fost transportat la morgă, iar cazul este cercetat de polițiștii constănțeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*