Bătaie pe o plajă din Constanța. Polițiștii îi caută pe agresori

Sediul IPJ Constanța. FOTO CTnews.ro

O bătăie între mai multe persoane a avut loc pe o plajă din Constanța, iar polițiștii îi caută pe agresori.

Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, privind mai multe persoane care s-ar fi agresat fizic reciproc pe o plajă din municipiul Constanța, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

”La data de 25 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție s-

au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cauză cercetările continuă în vederea identificării persoanelor implicate și luării măsurilor legale ce se impun.

Cercetările continuă în acest caz, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, pentru stabilirea tuturor împrejuărilor producerii evenimentului și luarea măsurilor legale ce se impun” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*