Bătaie mare la Constanța pentru posturile de Polițist Local

Polițiști locali DGPL Constanța

Zeci de candidați, bărbați si femei s-au întrecut pe stadionul Farul, la proba sportivă pentru cele 9  posturi scoase la concurs  de către Direcția Generală a Poliției Locale Constanța. 

În cursul zilei de 18 iunie,  pe pista stadionului Farul din Constanța s-au prezentat 61 dintre cei 72 de candidați înscriși, fiind vorba de 33 de femei și 28 de bărbați.

Dintre aceștia, au promovat 49 de persoane proba sportivă – 25 femei și 24 bărbați. Procentul de promovabilitate al participantilor la proba sportiva este de 80,32%.

Cei 49 de candidați rămași în cursă vor susține pe 20 iunie proba de competențe digitale și în aceiași zi, proba scrisă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*