Bătaie între două eleve ale Colegiului „Mircea cel Bătrân” din Constanța. Una dintre ele a ajuns la spital

Bătaie între două eleve ale Colegiului „Mircea cel Bătrân” din Constanța

Două eleve ale Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța s-au luat la bătaie marți, 11 octombrie, în incinta unității de învățământ, iar una dintre ele a ajuns  la spital, acuzând dureri de cap. Polițiștii au deschis în cauză un dosar de cercetare penală.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Secției 3 Constanța au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa ar fi fost agresată fizic de către o altă fată în incinta unei unități de învățământ din municipiul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că pe fondul unui conflict mai vechi o minoră, de 16 ani, ar fi agresat-o fizic pe o altă minoră, de 17 ani. Tânăra de 17 ani a fost transportată la spital, acuzând dureri de cap.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

De asemenea, urmează a fi sesizată Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecția Copilului Constanța, în vederea luării măsurilor din competență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Pentru cunistinta tuturor, nu au fost 2 eleve care s-au luat la bataie. Eleva de clasa a12-a a fost agresata atat fizic, cat si verbal de eleva de clasa a11-a. A fost totodata umilita, scuipata, batjocorita in ultimul hal, iar cand au iesit de la director acesta le-a spus celor 2 fete sa se impace, de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Declaratiile domnului director nu sunt valide, cele 2 fete nu s-au tras de par si haine, a fost o intreaga bataie in care victima a ajuns la spital cu capul spart.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*