Baschetbaliștii de la CSM Constanța au încheiat sezonul pe locul 5

Baschetbaliștii de la CSM Constanța au încheiat sezonul pe locul 5. FOTO CSM Constanța

Victorie cu 84-78 și CSM Constanța încheie sezonul pe locul 5 în Liga Națională Getica ‘95, cea mai bună clasare din istorie pentru echipa clubului și cea mai bună în aproape două decenii pentru baschetul masculin constănțean.

Echipa antrenată de Dan Fleșeriu și Valentin Boian a obținut cea de-a doua victorie în Seria cu Rapid București, după ce câștigase și în Capitală. Jaylon Scott a fost man of the match, cu 23 de puncte marcate, 7 recuperări și 4 pase decisive! Henderson Jr 20p (5 recuperări, 3 pase decisive) și Griffin 19p (6, 2) au avut și ei evoluții solide. Hill 11p (5, 2), Torok 5p (5, 2), Lazar 4p (8 recuperări), Duffy 2p (1, 1), Gribinic (1,0), Oprean (0, 2), Balan și Omer au fost și ei pe teren la acest ultim meci al sezonului, câștigat în fața propriilor suporteri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*