Bărbatul care a amenințat luptători din trupele speciale aflați într-o misiune a fost reținut

Suspectul a fost reținut și prezentat în instanță cu propunere de arestare preventivă. FOTO cu rol ilustrativ

Bărbatul care a amenințat marți, 07 martie, patru luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, ce se aflau într-o misiune, a fost reținut pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. De asemenea, prietena lui, care îl însoțea în momentul comiterii faptei, a fost amendată cu 7.000 de lei

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Biroul Investigații Criminale au pus în aplicare vineri, 10 martie, un mandat de aducere, emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, privindu-l pe bărbatul în vârstă de 32 de ani. El a fost condus  la sediul unității de Parchet, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

La aceeași dată, în urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei în cauză, sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de ultraj și a infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Totodată, polițiștii au identificat-o și sancționat-o contravențional, în baza Legii 61/199, cu amendă în valoare de 7.000 de lei, pe femeia care îl însoțea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*