Bărbat și femeie, arestați preventiv după ce au încercat să vândă droguri la un festival de muzică din Mamaia

Droguri găsite de polIțiști. FOTO Poliția Română

Un bărbat și o femeie au fost arestați preventiv după ce au încercat să vândă droguri la un festival de muzică din Mamaia.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 5 mai, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a două persoane (o femeie de cetățenie străină și un cetățean român), bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

„Astfel, la data de 5 mai, cei doi au fost reținuți în urma a două acțiuni succesive, la intrarea, respectiv în incinta spațiului de desfășurare a unui festival de muzică din stațiunea Mamaia. Cele două persoane au fost prinse în timp ce deţineau în vederea vânzării diferite cantități de MDMA (drog de mare risc), substanţă cristalină 4 – CMC (drog de mare risc), ketamină (drog de risc) şi 2 – MMC (substanţă psihoactivă)” – IPJ Constanța.

La data de 6 mai, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*