Bărbat reținut pentru că a condus o mașină neînmatriculată, fără permis și a provocat un accident rutier

Mașină de Poliție

La data de 4 decembrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ovidiu, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 51 de ani.

Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de  conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuțe cu numere  de înmatriculare au fost retrase și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Astfel, la data de 2 decembrie, bărbatul ar fi condus un autoturism pe D.J. 228A și ar fi fost implicat într-un accident rutier, ulterior abandonând autoturismul.

Ca urmare a verificărilor efectuate, s-a constatat că vehiculul avea certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare retrase.

În urma probatoriului administrat în dosar, bărbatul a fost identificat.

La data de 4 decembrie a.c., acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Ulterior, a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*