Bărbat reținut după ce a încercat să introducă droguri la un festival din Mamaia

Droguri găsite de polițiști. FOTO Poliția Română

Un bărbat a fost reținut după ce a încercat să introducă droguri la un festival din Mamaia.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru trafic de droguri de risc și de mare risc.

„Acesta a fost prins în flagrant delict, la data de 6 mai 2024, în proximitatea zonei de acces către perimetrul de desfășurare a unui festival de muzică, organizat în Stațiunea Mamaia,  în timp ce ar fi deținut aproximativ 10 grame de ciuperci, ce conțin Psilocine, 3 grame pulbere de amfetamină și cofeină, 3 grame pulbere MDMA, 40 de capsule având ca substanță activă 2C-I,  40 de capsule care conțin Methoxetamine, 20 de capsule având în compoziție ca substanță activă  2C-B,  3 grame de pulbere de ketamină, 2 grame rezină de canabis și 10 grame de canabis, toate porționate și ambalate în scopul comercializării” – IPJ Constanța.

La data de 6 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală a Municipiului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*