Bărbat reținut de procurorii constănțeni după ce, din luna august, a violat-o în mod repetat pe fiica de 12 ani a concubinei sale

Un bărbat din satul Dulcești a fost reținut de procurorii constănțeni după ce, din luna august a acestui an, a violat-o în mod repetat pe fiica de 12 ani a concubinei sale.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, bărbatul de 33 de ani din satul Dulcești – comuna 23 August, este cercetat pentru viol în formă continuată.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că începând din luna august 2022 și până în prezent inculpatul a întreținut mai multe raporturi sexuale prin constrângere cu victima minoră O.D., în vârstă de 12 ani, fiica concubinei sale”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia.

La data de 15 decembrie, procurorii din cadrul Parchetului de lângă Judecătoria Mangalia au formulat propunerea de arestare preventivă față de inculpatul în vârstă de 33 de ani, pentru comiterea infracțiunii de viol în formă continuată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*