Bărbat rănit grav după ce s-a răsturnat cu un tractor, în localitatea Tichilești

Bărbat rănit grav după ce s-a răsturnat cu un tractor, în comuna Tichilești. FOTO ISU „Dobrogea”
Bărbat rănit grav după ce s-a răsturnat cu un tractor, în comuna Tichilești. FOTO ISU „Dobrogea”

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, joi dimineață, în localitatea Tichilești, în ajutorul unui tractorist care se răsturnase cu utilajul și rămăsese încarcerat.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, au intervenit la caz o autospecială de stingere cu modul de descarcerare de la Punctul temporar de stingere Crucea și un echipaj SMURD B.

„Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost extras de colegi și preluat de echipajul de prim ajutor, urmând a fi transportat la spital cu politraumatisme majore”, au precizat sursele citate.

Cazul este cercetat și de polițiști, care vor stabili cum s-a produs exact incidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Trackback / Pingback

  1. Bărbat rănit grav după ce s-a răsturnat cu tractorul! - AgroLocal

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*