Bărbat lovit de tren între Schitu și Neptun. Accidentul i-a fost fatal

Bărbat lovit de tren între Schitu și Neptun. Imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit după ce a fost lovit de un tren între Schitu și Neptun, în zona Haltei Pescăruș. Victima, care era căutată de autorități după ce plecase voluntar de la domiciliu, a fost găsită după mai bine de 12 ore de la producerea accidentului.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii din cadrul Postului Transporturi Feroviare Mangalia au fost sesizați luni, 03 ianuarie, în jurul orei 09.00, cu privire la faptul că în apropiere de halta Pescăruș se află o persoană lovită de tren. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă.

„Ulterior, a fost stabilită identitatea persoanei, fiind vorba despre un bărbat, de 44 de ani, din comuna 23 August. Acesta figura ca persoană plecată în mod voluntar de la domiciliu, din data de 2 ianuarie 2022, ora 18.30”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

Din cercetări a reieșit că în cursul zilei de duminică, 02 ianuarie, în jurul orei 20.00, un tren care circula pe ruta Mangalia – Constanța l-ar fi accidentat pe bărbatul în cauză. Acesta a fost declarat decedat de cadrele medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*